0611327337
olof@frankforthrm.nl

0630584965
nicole@frankforthrm.nl

wie is Frankfort HRM

Frankfort HRM wordt gevormd door Olof Frankfort en Nicole Frankfort-Horak. Inderdaad, een team dat ook in privétijd samenwerkt. Gezamenlijk beschikken wij over meer dan 25 jaar HR ervaring. In 2008 is Olof, na 12 jaar in dienstverband diverse HR functies te hebben vervuld, gestart met Frankfort HRM. In 2010 heeft Nicole, na 10 HR werkervaring elders te hebben opgedaan, zich ook aangesloten. Olof heeft ervaring in diverse sectoren, t.w.: bank- en verzekeringswezen, productie, retail, ICT en entertainment. Nicole heeft vele jaren gewerkt in de wereld van de financiële dienstverlening als ook in entertainment, automotive en productie.


Wij kunnen onszelf omschrijven als echte HR generalisten. Nagenoeg alle deelgebieden binnen de HR zijn door ons behandeld. Van recruitment tot arbo, van loonadministratie tot aan functiewaardering, van OR overleg tot exittrajecten, van communicatie tot …. Kortom, HR ervaring in de breedte.

Onze ervaring hebben we kunnen opbouwen vanuit diverse posities. Olof kent een opbouw van HR Medewerker, HR Officer, HR Manager en coach. Nicole heeft een loopbaan genoten van HR assistant, HR medewerker tot senior HR adviseur.


Door met ons samen te werken krijg je een positief ingestelde partij, die gaat voor de oplossing met een no-nonsense benadering om de gemaakte afspraken na te komen. Het talent en kracht van Olof ligt in het enthousiasmeren van mensen en partijen, ofwel draagkracht creëren. Olof kan zichzelf makkelijk verplaatsen in andere situaties en kan in korte tijd aansluiting vinden zodat hij snel ‘up and running’ is. Generalist als hij is, kan Olof ook op een goede manier afstand en afscheid nemen. Nicole kenmerkt zich door haar gestructureerde manier van werken, is gericht op afspraken en het behalen van doelstellingen. Haar houding van ‘en nu aan het werk’ werkt aanstekelijk en is daarmee een stimulans bij het behalen van resultaten.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om verder te praten.